Feestelijke heropening Snackland

Snackbar Snackland in het Holleblok gaat weer open en dat word feestelijk gevierd! Aanstaande zaterdag om 17:00 uur gaan de deuren weer open met de leukste acties. Zo ontvangen de eerste 100 klanten een GRATIS menu.

Er is hard gewerkt de laatste weken en nu resten nog de laatste loodjes. Het resultaat mag er dan ook zijn. Het is een prachtige zaak geworden. Een aanwinst voor het Holleblok.

Openingsacties

De eigenaar Zakaria Gendi is trots op de nieuwe zaak en nodigt dan ook iedereen uit voor de officiële feestelijke heropening om 17.00 uur. Iedereen is welkom, om onder het genot van een hapje en drankje, te komen kijken in het vernieuwde etablissement en misschien hoor jij wel bij die eerste 100 klanten die een gratis menu ontvangen als je komt eten. En lukt dat niet, dan zijn er natuurlijk de beroemde spareribsmenu’s op zondag 30 juni en maandag 1 juli voor slechts 9,95 !

Het eindresultaat

Het afzonderlijke zit- en afhaalgedeelte is samengevoegd tot één mooie grote ruimte. Naast meer sfeer, rust en uitstraling is de nieuwe cafetaria nu veel efficiënter ingericht. Het aantal zitplaatsen is fors uitgebreid. Werkelijk alles is aangepakt; de voorpui, het interieur, apparatuur, van plafond tot de vloer en natuurlijk het belangrijkste, de keuken voor de lekkerste gerechten en snacks.

snackland

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Snackland

Foto’s: Vincent Snoek.


Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter