Lekker Lang Tafelen

Lekker Lang Tafelen is het nieuwe culinaire festival in Huizen. Het event is dé plek waar bezoekers zich kunnen verheugen op verschillende gerechtjes uit alle keukens van Huizen! Op vrijdag 5 juli 2019 kun je tussen 17- 22:30 uur op een unieke locatie genieten van hapjes en drankjes, van amuse tot dessert.

Het parkeerdek boven de HEMA wordt omgetoverd tot een sfeervolle eetgelegenheid waar Hart van Huizen 200 personen gelegenheid biedt om met elkaar te genieten aan lange gedekte tafels. Vanuit een eigen ‘keuken’ verkopen onze lokale ondernemers hun gerechten. Met heerlijke muziek wordt er voor een ibiza-achtige sfeer gezorgd.

De ondernemers van het Hart van Huizen gaan hun uiterste best doen om goede wijnen en gerechtjes voor de fijnproevers op tafel te zetten. Zo snijdt Michel Welling de heerlijkste exclusieve Spaanse hammen en zorgt Keurslager Koelewijn voor warme gerechtjes. De nieuwe toko Java Cuisine aan de Lindenlaan zorgt dat ook de Oosterse keuken vertegenwoordigd is. De heerlijkste wijnen worden natuurlijk verzorgd door Rutger Siersma. En zo is er nog veel meer om te ontdekken tijdens Lekker Lang Tafelen.

siersma

Alle gerechten kosten tussen de €5,- en €10,- euro. Consumpties worden betaald met ‘Taatjes”. Taatjes zijn verkrijgbaar aan de kassa en kosten €2,50 per stuk. Eén entreebewijs kost €19,98 inclusief 4 Taatjes. Daarnaast ontvang je ook nog een leuke goodie-bag van de ondernemers van het Hart van Huizen.

RESERVEER HIER JE ENTREEBEWIJS

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.


foto’s: Inge Jansen

Lekker Lang Tafelen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter