De Huizer Lichies wandeltour

Huizer Lichies wandeltour

Gisteravond was de allereerste editie van de Huizer Lichies wandeltour. Ongeveer 150 mensen, van jong tot oud, hebben de route gelopen. Veel mensen hadden gehoor gegeven aan de oproep om er verlicht uit te zien en zichzelf versierd met lampjes.

Huizer Lichies wandeltour

Door de haven

Vanaf de Zomerkade ging de Huizer Lichies route via de havens richting het Nautisch Kwartier. Daar konden mensen even binnenkijken bij de smederij in de Botterwerf. Hierna vervolgde de weg zich door Coronel Kartcentrum heen, waar de lopers ook over de midgetgolfbaan liepen. Die is mooi uitgelicht met Glow in the dark lampen. Daarna verder door het sportcentrum heen, waarna de groep bij Skiclub Wolfskamer aankwam. Hier was het een mooi gezicht hoe skiërs met diverse lampjes naar beneden kwamen terwijl de overige verlichting uit was.

Huizer Lichies wandeltour

En weer terug

De route liep verder richting de Krachtcentrale, die even aangedaan werd, om vervolgens verder te lopen richting de Pop-Up herberg in het voormalige postkantoor. Vanaf de herberg ging de route terug richting de Zomerkade, die al van een afstandje goed te zien was met een lasershow. Hier was het eindpunt van de Huizer Lichies wandeltocht van ongeveer 7,5 km. Op de Zomerkade kon nog even gezellig worden nagekletst met een lekkere warme hap of drankje.

Huizer Lichies wandeltour

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s:Vincent Snoek

kouwer installatietechniek

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Anke
    30 december 2019 op 14:11

    Wat een leuke reportage over die lichies-tour!!!!

  • Laat een reactie achter