Grote tak breekt af op langsrijdende auto

Vanmorgen rond elf uur kreeg een automobiliste de schrik van haar leven toen er een grote tak op haar auto terecht kwam. Een groot deel van een boom langs de Crailoseweg viel over de rijbaan op het moment dat de vrouw langsreed.

Wonder boven wonder kwam de bestuurster er alleen met de schrik vanaf.

Brandweer uit Laren en Huizen werd opgeroepen om de tak, die vermoedelijk door het stormachtige weer van de afgelopen dagen was afgebroken, in stukken te zagen en de ravage op te ruimen. De weg is tijdelijk afgesloten geweest waardoor er ook enige hinder voor het busverkeer was. Het voertuig is geborgen en nadat het wegdek was opgeruimd werd de weg weer vrijgegeven voor al het verkeer.

Vanmiddag is er weer kans op harde wind enige voorzichtigheid is geboden ook enkele dagen na het slechte weer, vooral in beboste gebieden.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek.

Snackland

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter