Zinderende vlooienmarkt

Zinderende vlooienmarkt Huizen

Het was vandaag op het evenemententerrein aan de IJsselmeerstraat met recht een zinderende vlooienmarkt te noemen. Met gevoelstemperaturen die dik in de 30 graden liepen, was het een zware dag voor de deelnemende verkopers. De bezoekers bleven grotendeels weg, op zoek naar verkoeling op andere plekken.

Meerdere keren per jaar strijkt de vlooienmarkt van Don Events in Huizen neer. Dit keer werd de Gooise Vlooienmarkt en Kofferbakverkoop gehouden op het evenemententerrein. Normaal prima te doen begin juni, maar met deze temperaturen was een binnenlocatie wellicht beter geweest. De stevige wind werd met gemengde gevoelens ontvangen: het zorgde voor verkoeling, maar maakte ook dat de parasols wegwaaiden.

Gelukkig konden de dappere bezoekers die de warmte trotseerden afkoelen met een lekker ijsje!

Zinderende vlooienmarkt Huizen
Zinderende vlooienmarkt Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Larisa Landré

lidl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter