Zangeres Maan komt naar de Oostermeent !

maanWeet je nog, Huizerdag met Maan ? Plein 2000 stond afgeladen. Gelukkig is er in de Oostermeent nóg meer ruimte en nóg meer te zien.  Op zaterdag 25 maart zal de Oostermeent bol staan van de laatste modetrends én een spetterend optreden van Maan. 

Maan

De ondernemers van de Winkelcentrum Oostermeent zullen van 14.00 uur tot 16.30 uur op het centrale plein hun laatste modetrends en nieuwtjes tonen. De dansers van Sport en Dansschool Rebel zullen tijdens de modeshow op de catwalk nieuwe collecties tonen maar zullen ook een prachtige dansshow laten zien. Als klap op de vuurpijl zal Maan een spetterend optreden verzorgen. Maan werd in 2016 bekend door het winnen van de Voice of Holland. Ook stond ze 6 avonden lang bij het concert van de Toppers in 2016. En nu voor de tweede keer in Huizen in het winkelcentrum Oostermeent in Huizen!  De ondernemers heten u van harte welkom op dit Fashion meets Beauty evenement.

Blijf op Huizer hoogte

Wil je ook weten wat er allemaal gebeurt in Huizen en weten wat er te doen is ? Volg dan onze Facebookpagina en blijf ook op huizer hoogte. Iedere dag de laatste nieuwtjes en leukste foto’s uit Huizen !

foto’s Vincent Snoek

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter