WinterVillage Huizen: Kadegames

Een middag vol activiteiten, gezelligheid en sportiviteit: dat was de opzet van WinterVillage Huizen: Kadegames. Een samenwerking tussen Away Event Company, Hugo Hardloopgroep, Sportief Hardlopen Huizen, Scouting Montgomery en Skiclub Wolfskamer waren deze eerste kadegames vooral ook om te kijken hoe er tussen verschillende sportieve clubs in Huizen kan worden samengewerkt. Een succes kan het wel genoemd worden!

Sport en spel

Er was veel te doen aan het strand bij de Zomerkade. Onder de noemer ‘KIDSontheBeach’ waren er een stormbaan, springkussens, plekken om te voetballen, een vliegend tapijt en nog veel meer spellen die behendigheid en/of samenwerking vereisten. De skischans van de Wolfskamer was erg populair om te bedwingen en op de springkussens was het de hele middag druk. Bij Scouting Montgomery kon je onder andere s’mores maken. Aan het eind van de middag werd er ook nog een ware zandtekening gemaakt en konden kinderen het tekenen zelf ook uitproberen. En natuurlijk was er een koek-en-zopie!

Organisator Arnoud Wildschut spreekt van een prettige samenwerking die smaakt naar meer. Wie weet wat er komend jaar allemaal georganiseerd gaat worden? Dinsdag in ieder geval allereerst de nieuwjaarsduik! Zien we je daar?

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets. Foto’s zijn altijd na te bestellen. Neem hiervoor contact op met de fotograaf.

Foto’s Vincent Snoek en Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Kadegames aan de Winterkade – Beeldend G&V
    1 januari 2019 op 23:08

    […] doe je als je niet genoeg ruimte hebt voor je foto’s? Nou, dan publiceer je het gewoon op je andere website! […]

  • Laat een reactie achter