Ride4kika is weer van start.

Rond half 12 vertrok onder grote belangstelling de grote stoet motoren voor hun rit. De motortoergroep Free-Riders, een groep motorliefhebbers, heeft wederom de inmiddels bekende sponsorrit georganiseerd t.b.v. Stichting Kinderen Kankervrij KiKa. Deze mooie toerrit, die dit jaar voor de derde keer wordt georganiseerd, gaat vanaf het verzamelpunt bij het Nautisch Kwartier door ’t Gooi heen en zal vele andere plaatsen aandoen, om weer retour te komen op de startlocatie in Huizen. De route is ca. 160 kilometer waarin ze ook een rustpauze hebben ingepland halverwege de route. De eerste schatting is dat er meer dan 400 motoren meerijden.

Dit jaar stelt men ook  de gelegenheid aan het publiek om, tijdens de afwezigheid van de stoet motorrijders, zich op het terrein te bevinden. Hier is dan voor de kinderen een groot springkussen en ze kunnen zich leuk laten schminken. Ook zijn er aanbiedingen van ondernemers en demo’s van politie diensthonden. Daarnaast is er voldoende keus aan eten en drinken, want een goede cateraar mag natuurlijk op zo’n dag ook niet ontbreken.

Het evenement wordt gedurende de dag muzikaal ondersteund door verschillende live-artiesten. Van Nederlandstalig tot Engels repertoire, afwisselend met verschillende DJ’s, jong én ervaren talent. Al deze personen zetten zich totaal belangeloos in op deze dag. Rond 17.00 verwachten ze de stoet weer te ontvangen bij het Nautisch Kwartier, maar er is de hele dag wat te beleven een perfecte zondag middag vulling. Kijk voor het hele programma op: www.facebook.com/RidefourKiKa/

 

Blijf op Huizer hoogte

OpHuizerhoogte is het leukste fotoblog van Huizen. Iedere dag zie je hier weer nieuwe foto’s of lees je de laatste nieuwtjes. De fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek brengen Huizen iedere dag voor je in beeld. Wil je ook op Huizer hoogte blijven ? Volg ons dan op onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

Foto’s; Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Huizen in 2017: Een terugblik - OpHuizerhoogte.nl
    28 december 2017 op 22:20

    […] Origineel bericht: Ride 4 Kika is weer van start. […]

  • Laat een reactie achter