Oudste inwoonster van Huizen vandaag 105 jaar

Huizen

Mevrouw Schaap-Vlaanderen woonachtig in het Voor Anker is vandaag 105 jaar geworden. De deur van haar appartement was vrolijk versierd met slingers. Namens de gemeente kwam loco burgemeester Bert Rebel haar feliciteren met deze bijzondere gebeurtenis. Hij vertelde dat zij met deze hoge leeftijd de oudste inwoner van Huizen is, iets wat zij nauwelijks kon geloven en waar zij hartelijk om moest lachen.

Mevrouw Schaap-Vlaanderen viert haar verjaardag met haar twee dochters en haar zoon, maar ook met zes kleinkinderen en dertien achterkleinkinderen.

Huizen
Huizen
Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Henk Heijnen

de lange

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter