Onderhoud aan de pier

Huizen Nautisch Kwartier

Vanmorgen waren de tuinmannen van de Tomingroep druk aan het werk op de pier vlakbij het Nautisch Kwartier in Huizen. Het pad over de pier werd ontdaan van overtollig groen. Weerskanten van het pad werden met blazers en bosmaaiers aangepakt waardoor er weer ruim baan ontstond voor een mooie wandeling naar de het puntje van de pier.

Telkens wanneer er een wandelaar naderde werden de werkzaamheden stilgelegd. Top!

Huizen Nautisch Kwartier
Huizen Nautisch Kwartier
Huizen Nautisch Kwartier
Huizen Nautisch Kwartier

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst : Henk Heijnen 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter