Triathlon zoekt dringend vrijwilligers

Op zondag 23 juni 2019 vindt de 34e editie van Triathlon Huizen plaats. Tenminste, als de organisatie genoeg mensen kan vinden. Ze hebben een groot tekort aan vrijwilligers en verkeersregelaars om een goed en veilig verloop van de wedstrijd te waarborgen. De Triathlon heeft dus dringend jullie hulp nodig!

Een verkeersregelaar die het verkeer even tegenhoud als er deelnemers aankomen.

Vrijwilligers onmisbaar

Net als veel evenementen draait de Triathlon op vrijwilligers. Je kunt kiezen uit het fiets-, of loopparcours of de finish. Vooral op het fietsparcours zijn verkeersregelaars nodig. Als je verkeersregelaar wilt worden, krijg je een gratis cursus die je op de computer kunt volgen. Dit kost een paar uur. Vrijwilligers van de Triathlon krijgen als dank voor hun inzet een t-shirt en een lunchpakket. Daarnaast heb je natuurlijk ook nog de beste plek om jouw familielid, vriend of kennis aan te moedigen langs het parcours!

Op de achtergrond vrijwilligers die water uitdelen aan de deelnemers.

Geef je op!

Dus: ben je enthousiast of ken je iemand die dit wel ziet zitten? Meld je dan aan op de website van de Triathlon of via de mail. Geef daarbij aan of je vrijwilliger wilt worden en waar, of verkeersregelaar. Zonder voldoende mensen op de parcoursen zal de organisatie genoodzaakt zijn de wedstrijd te annuleren en stellen daarmee 500 – 600 deelnemers teleur.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Tekst: Larisa Landré
Archieffoto’s: Vincent Snoek

restaurant aan de kade

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Frans R. Bianchi
    20 mei 2019 op 10:32

    Dan ook maar een ‘bommetje’. Bij werving vrijwilligers voor avondvierdaagse heeft het geholpen. Zie nog gebeuren dat voor aanvraag vergunningen evenementen er een clausule komt dat men toezeggingen van hulp aantal vrijwilliger moet opgeven 🙂

  • Laat een reactie achter