NK knikkeren Huizen 2018

Gespannen gezichtjes tijdens het NK knikkeren Huizen, dat vandaag in de Oostermeent plaatsvond. Door heel Nederland worden er de komende maanden lokale finalerondes van het NK Knikkeren gehouden.  Aan dit evenement mochten 100 kinderen meedoen.

De scheidsrechters van Sportief Huizen hielden nauwkeurig de scorelijsten bij. De 16 beste kinderen van de Huizer finale kunnen direct een plaats verdienen voor de landelijke finale. Het Nederlands Kampioenschap Knikkeren is een evenement voor alle kinderen in de leeftijd van 6- 12 jaar. De landelijke finale is in Ouwehands DierenPark.  

Het was erg mooi, warm en zonnig weer.  Er werd goed voor de kinderen gezorgd; zo was er een EHBO post, werden heerlijke ijsjes uitgedeeld en er was genoeg water voorhanden om iedereen te voorzien van een beetje verkoeling. Natuurlijk stonden er bekers klaar voor de winnaars.

Blijf op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter