Open dag Uitvaartcentrum Rebel

Huizen Uitvaartcentrum Rebel

Vanaf vanochtend 10.00 uur waren de bezoekers welkom op de open dag bij Uitvaartcentrum Rebel. Een mooie gelegenheid om, los van een emotionele sfeer, eens kennis te maken met alles wat met een uitvaart te maken heeft. Binnen was direct mooie rustige muziek te horen. “Live muziek voor ontspanning, herinnering en afscheid”, stond er op het visitekaartje van de twee muzikanten. En zo klonk het ook.

Huizen Rebel

Diverse medewerkers van het centrum stonden bezoekers te woord of gaven een rondleiding. Anderen zochten hun eigen weg en bekeken het prachtig vernieuwde centrum  en dat wat er aan informatie was neergezet en uitgestald. Men kon wat te drinken nemen en er was gezorgd voor diverse soorten broodjes. Voor de kinderen was er een tafel ingericht om te kleuren en te knippen.

In de werkruimte lagen in een rek diverse soorten kisten. Bezoekers namen rustig de tijd om de verschillen mogelijkheden te bekijken, soms werd een kist voorzichtig aangeraakt. Verderop werd gewerkt aan een prachtige rouwstuk en was een medewerkster bezig met het vullen van een assieraad.

Huizen Rebel
Huizen Uitvaartcentrum Rebel
Huizen Rebel
Huizen Rebel
Huizen Rebel

Ook buiten bij de statige rouwauto kwamen veel mensen kijken. Ook kinderen stonden te kijken en te luisteren naar de uitleg die er gegeven werd.  Op deze manier probeert uitvaartcentrum Rebel iedereen vooraf al kennis te laten maken met alle mogelijkheden rondom het afscheid nemen van een geliefde. Een mooi gebaar.

Huizen Uitvaartcentrum Rebel
Huizen Uitvaartcentrum Rebel

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Henk Heijnen

Rebel’s Begrafenisonderneming is sponsor van OpHuizerhoogte. Mede dankzij hun steun blijven wij het meest bekeken fotoblog van Huizen voor jullie maken. Wil je ook adverteren en sponsoren? Klik HIER voor meer informatie.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter