Taptoe

Huizen Taptoe Koningsdag

De Huizer Taptoe was gisteren de feestelijke afsluiting van Koningsdag 2019. Voor de zesde keer veel luister- en kijkplezier. Dit jaar verzorgd door: Drumfanfare ESKA Bemmel, Jeugdshowband Irene Ede, Drumfanfare Laurentius Voorschoten, Showharmonie Oefening Baart Kunst (OBK) Rhenen.  Vijf aansprekende shows en een finale met alle deelnemende korpsen zorgden voor een fanatische muzikale reis!

Huizen Taptoe Koningsdag
Huizen Taptoe Koningsdag

De concentratie vooraf …

Huizen Taptoe Koningsdag
Huizen Taptoe Koningsdag
Huizen Taptoe Koningsdag
Huizen Taptoe Koningsdag

… de vrolijkheid en de lach na een optreden!

Huizen Taptoe Koningsdag
Huizen Taptoe Koningsdag
Huizen Taptoe Koningsdag

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Henk Heijnen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter