Kindervakantieweek in 5 dagen de wereld rond

De Kindervakantieweek staat dit jaar in het teken van de landen van de wereld. Net als elk jaar zijn alle spelelementen en de aankleding aangepast aan het thema. Kinderen van 6 t/m 12 jaar uit Huizen en omgeving hebben zich de hele week op het veld aan de Bovenweg kunnen uitleven. De kinderen werden bezig gehouden met hutten bouwen, knutselen, allerlei spelen, een luchtkasteel, schminken, een disco en zelfs een hele dag naar Oud Valkeveen!

In 5 dagen de wereld rond

Het thema “in vijf dagen de wereld rond” laat de kinderen kennis maken met allerlei landen en hoe ze verschillen van Nederland. Wat zijn sommige landen ver weg! De teams vertegenwoordigen allemaal een nationaliteit, en de landen zijn op elke hut te herkennen. Vrijdagmiddag wordt de Kindervakantieweek afgesloten met een markt voor ouders/verzorgers. De kinderen verkopen hier in hun kramen (de hutten) eigengemaakte spullen.

Sponsoring

De organisatie van de Kindervakantieweek kan jaarlijks rekenen op veel steunen sponsoring van lokale bedrijven, zoals Bouwman Coatings, Scala Solutions, IJskarretje.com, Mr. Nelson Design, Onyx AV en de gemeente Huizen. Mede dankzij deze gulle gevers beleven de kinderen een onbezorgde en actieve week.

Vrij spel

Het schminkresultaat bekijken

Voetballen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Fotografie: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter