Koningsdag 2018

koningsdag

Vandaag vieren we de verjaardag van de koning! Vanochtend om 11 uur opende burgemeester Sicko Heldoorn de oranjefestiviteiten. Daarvoor was er ook al veel te doen, zo zaten er al om 6 uur vanochtend mensen klaar op hun kleedje voor de oranje- en kindervrijmarkt.

Het belooft een mooie dag te worden waar de gezelligheid er overal vanaf springt. Vanavond is er natuurlijk op Plein 2000 ook nog de kans om lekker te swingen met diverse artiesten die komen optreden.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Fotografie: Vincent Snoek

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter