Circus Sijm is er klaar voor

Circus Sijm

Gisteren aan het eind van de middag arriveerde de kolonne met circuswagens op het evenemententerrein aan de IJsselmeerstraat, en kijk nou…. binnen een dag is de tent opgebouwd en lopen de pony’s, geitjes en Alpaca’s lekker te grazen op het veld. Vanaf woensdag is de eerste voorstelling. Kijk voor meer info op www.circussijm.nl en bestel je kaartjes online.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter