Huizen startpunt voor Peringatan Ride Out

peringatan ride out

Ruim 500 motoren kwamen vanmorgen bijeen voor de Peringatan Ride Out 2019 bij de Stichting Gosepa op de Gooierserf. Van daar uit was het startpunt voor een lange motortocht met deelnemers uit het hele land.

peringatan ride out

De stoet rijdt dit jaar in het midden van het land. De start was in Huizen, daarna rijdt men naar Culemborg, lunchen in Vught en eindigen in Elst. Met de Peringatan Ride Out wordt aandacht gevraagd voor de grove schending van de mensenrechten in Indonesië en geld in gezameld ter ondersteuning van de Molukse politieke gevangenen en hun gezinnen.

Voor de toeschouwers was het een mooi spektakel om te zien en vooral om te horen.

peringatan

Harleydag

Één van de organisatoren, de Huizer Robbert Kuypers is ook druk met de voorbereiding van de Harleydag Huizen op 11 mei. Deze familiedag vindt plaats op zaterdag 11 mei 2019, er zal diverse live muziek ten gehore worden gebracht, kraampjes en voldoende eten en drinken.

Dit is een uniek motor-evenement in Huizen, voor jong en oud, voor elke geïnteresseerde in (Harley Davidson) motoren, motor-gerelateerde producten en vertier voor de kids. De toegang is uiteraard gratis!!

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Inge Jansen en Vincent Snoek

trotsmarkt

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter