De gezelligste nieuwjaarsduik

Nog 11 dagen en dan is het weer zover. Voor de tweede keer wordt de Nieuwjaarsduik georganiseerd op het strand aan de Zomerkade. Vorig jaar deden er maar liefst 400 mensen mee. Wil jij 2018 ook beginnen met deze uitdaging én in het bezit komen van de Unox muts, schrijf je dan in op www.nieuwjaarsduikhuizen.nl.
Hieronder nog een terugblik naar de 2017 editie. Was jij erbij en doe je weer mee ?

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier weer nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

 

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter