Voorverkoop Sijsjesberg

Voorverkoop Sijsjesberg Huizen

Morgen gaat de voorverkoop van de Sijsjesberg van start! Je kunt van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 april bij de Sijsjesberg terecht voor een zwemabonnement tegen gereduceerd tarief. Dit jaar is de prijs in de voorverkoop vastgesteld op € 61,20 per seizoensabonnement. Verkoop vindt plaats bij de kassa van het zwembad.

Voorverkoop Sijsjesberg Huizen

Abonnement verlengen

Wie niet in de gelegenheid is om tijdens de voorverkoop van de Sijsjesberg een abonnement te kopen en vorig jaar al een abonnement had, kan het abonnementsgeld tot uiterlijk 15 april ook overmaken naar de gemeente Huizen. Zodra het geld binnen is wordt het abonnement verlengd. Vanaf zaterdag 20 april 13.00 uur is de abonnementspas te gebruiken.

Na de opening op 20 april zijn abonnementen te koop en te verlengen tegen het reguliere tarief van € 72,-. Meer informatie is te vinden op de website van het zwembad.

Voorverkoop Sijsjesberg Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Larisa Landré

aandekade

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter