Open dag Trappenberg op 28 maart

Open dag Trappenberg

Donderdag 28 maart houdt de Trappenberg een open dag. Iedereen die kennis wil maken met het terrein of interesse heeft in het huren van werkruimte op de Trappenberg is welkom. De open dag vindt plaats van 11.00 tot 15.00 uur. Om 12.00, 13.00 en 14.00 worden er rondleidingen gegeven waarbij je beschikbare ruimtes kunt bekijken en zittende ondernemers kunt ontmoeten.

Open dag Trappenberg

Herontwikkeling Trappenberg

Voormalig revalidatiecentrum de Trappenberg wordt herontwikkeld voor wonen met services en voorzieningen op het gebied van zorg en gezondheid. De nieuwe eigenaar heeft VPS Nederland aangesteld om tot het moment van herontwikkeling te zorgen voor een zinvolle tijdelijke invulling van de locatie.

Open dag Trappenberg

Tijdelijke ruimtes te huur

Er zijn diverse werkruimtes op het terrein beschikbaar voor startups, ondernemingen of verenigingen die passen binnen de thema’s sociaal-cultureel of sociaal-medisch. OpHuizerhoogte mocht alvast een kijkje binnen nemen en laat graag een paar ruimtes zien!

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter