Schoolvoetbaltoernooi

schoolvoetbal huizen

Vandaag is het 53e schoolvoetbaltoernooi van start gegaan in Huizen. De wedstrijden zijn voorrondes voor de uiteindelijke landelijke schoolvoetbalfinales. Maar zover was het vandaag nog lang niet. Eerst nog maar eens proberen te winnen! Maar liefst 14 basisscholen en ongeveer 1500 kinderen uit Huizen doen aan de wedstrijden mee. Een drukte van belang dus op de velden van Sv Huizen. 

De groepen drie tot en met acht spelen op kwart-en halve velden tegen elkaar met als doel een plaats in de FINALES GOOI NOORD die op 17 april in Huizen zullen worden gespeeld. Om de wedstrijden vlot te laten verlopen heeft de KNVB bepaald dat de wedstrijden in één periode gespeeld worden, dus zonder te wisselen van speelhelft. Alleen bij heel harde wind of regen mag van deze regel worden afgeweken omdat het anders oneerlijk zou zijn. En daar gingen ze dus, aangemoedigd door veel publiek, goed getraind en gelukkig met prima voetbalweertje! 
Op de website van www.svhuizen.nl  is het mogelijk om het programmaboekje te openen met heel veel extra informatie over dit prachtige evenement.

huizen
huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Henk Heijnen

de lange

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter