Nieuw riool voor de Melkweg en Gooilandweg

Ook met dit hondenweer wordt er hard gewerkt aan het nieuwe riool op de Melkweg en Gooilandweg. Er wordt een nieuw regenwaterriool geplaatst en een inritconstructie gerealiseerd. Er staan meerdere pompen te draaien om het grond- en regenwater wat nu valt goed af te kunnen voeren en dat is met dit weer wel nodig.

riool

Om even rekening mee te houden als je naar het oude dorp gaat; De Melkweg is vanaf de Eemlandweg al afgesloten. Vanaf 18 maart wordt één weghelft van de Eemlandweg afgesloten richting de Graaf Wichman. Dat duurt naar alle waarschijnlijkheid tot de 29ste. Dezelfde weg wordt ook van 8 april tot 19 april afgesloten. Alle werkzaamheden gaan tot 19 april duren als alles volgens de planning gaat.

riool

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter