Trotsmarkt terug in Nautisch Kwartier – geannuleerd

Op Zaterdag 16 Maart is het Nautisch Kwartier in Huizen weer het decor voor een fijne markt. Dan zal de Trotsmarkt zijn kramen opzetten bij deze bijzondere plek aan het water. – ivm de verwachte weersomstandigheden heeft de organisator helaas moeten besluiten de Trotsmarkt af te blazen. Er wordt gezocht naar een andere datum.-

Trotsmarkt is een breed gesorteerde en verrassende markt die neerstrijkt op de mooiste locaties van Nederland. De ontspannen en gezellige sfeer maakt het een fijn en bijzonder evenement voor jong en oud. Er zijn volop bijzondere zaken voor de kinderen en heerlijke achtergrondmuziek. Maar het verhaal van de ondernemers is het belangrijkste; zijn of haar kennis over de producten is op zich al een verrijking.

Trotsmarkt op wisselende locaties

Trots kent een hoog niveau ten aanzien van producten en presentatie. Met zorg aangeklede kramen zijn op zich al een feest om naar te kijken. Iedere tweede zondag van de maand staat deze markt voor Kasteel Groeneveld in Baarn en om iedereen te laten genieten van de bijzondere producten bezoekt Trots regelmatig andere locaties.

De markt is geopend van 11 tot 17 uur. In combinatie met de heerlijke zonnige terrassen van de trendy horeca op het Nautische kwartier is het een aanrader.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Inge Jansen 

kouwer installatietechniek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter