Trappenbergloop 2019

trappenbergloop

Vandaag was weer de Trappenbergloop door de prachtige bossen tussen Huizen en Bussum. Hoewel het weer voor vooral de toeschouwers wat tegenzat vonden veel deelnemers het juist wel lekker met een beetje regen. Vooraf werd er ingelopen en de spieren gerekt.

wolfskamerloop


Het parcours loopt elk jaar door de prachtige bossen in Crailo. Er werd gestart op de Museumlaan. Voor de jeugdlopen werd een apart parcours uitgezet.  Er waren diverse afstanden te lopen. Naast de 10 km loop heeft de Trappenbergloop ook een jeugdloop over 600m, 1,2km en 2,3 km en er is een korte loop waarbij je tijdens de loop kunt kiezen uit 2,5, 5 en 7,5 km .

trappenbergloop
wolfskamerloop
wolfskamerloop
wolfskamerloop

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

Banner Fortune Coffee 't Gooi

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter