Demonstratie tegen konijnenleed bij de Lidl

Vanmiddag was er bij supermarkt Lidl een demonstratie van stichting Konijn in Nood. De ongeveer 15 demonstranten kwamen o.a uit Eindhoven, Haarlem en Emmen naar Huizen om zich uit te spreken tegen het konijnenleed, dat volgens hun mede door de Lidl in stand word gehouden. Huizen werd gekozen, omdat hier het hoofdkantoor is gevestigd.

Volgens een medewerker van de supermarkt is de demonstratie in overleg tot stand gekomen. “Iedereen heeft recht om te demonstreren en zolang ze niet de winkel ingaan mogen ze hier op het terrein van ons demonstreren.” De reacties van winkelend publiek waren gemengd. 

Blijf ook op Huizer hoogte
Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter