Warm winterfeest bij de Kinderboerderij

Winterfeest Kinderboerderij

Veel kinderen genoten vandaag van het ‘winterfeest’ bij Kinderboerderij De Warande. De warme chocolademelk, koek-en-zopiekraam en marshmallows stonden klaar en Olaf uit Frozen had een warm plekje in de schuur. Maar op deze warme 17 februari, was het eerder een lentefeest! Mede daardoor was het druk en gezellig deze zondagmiddag.

Winterfeest Kinderboerderij

Dansen met Olaf

De Kinderboerderij was voor het winterfeest aangekleed in winterse sferen en had Olaf uit de winterse Disneyfilm Frozen op bezoek. Kinderen konden met hem swingen in de schapenstal, tijdens een kinderdisco. Met een activiteitenkaart konden kinderen een vogelslinger maken, marshmallows roosteren boven het vuur en een masker maken van Olaf of Elsa. Buiten het terrein kon je voor 1 euro een ritje op een paard maken, wat een lange wachtrij opleverde!

Winterfeest Kinderboerderij
Winterfeest Kinderboerderij
Winterfeest Kinderboerderij
Winterfeest Kinderboerderij
Winterfeest Kinderboerderij

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst Larisa Landré

kouwer installatietechniek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter