Theaterroute nog groter en mooier

Theaterroute Kalkovens

Dit jaar is de Theaterroute van Eindeloos Theaterwerk nog mooier en groter dan vorig jaar. Gisteravond kregen wij de kans om een route mee te lopen en foto’s te maken. Heb je geen kaartjes kunnen bemachtigen? Bekijk hieronder de foto’s!

Start- en eindplek De Kalkovens

Acht routes

Bezoekers van de Theaterroute verdelen zich over acht verschillende groepen per avond. De routes leiden langs acht locaties: De Botterwerf, de Oude Kerk, BN International, The Closet, Siersma Wijnadvies, het Huizer Museum, De Boerderij en Galerie Ateliers De Rookerij. Aan het eind komen alle 200 bezoekers samen voor de eindvoorstelling bij Fletcher De Kalkovens. Zaterdagavond is de laatste avond.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter