Lidl Wolfskamerloop 2018

De Lidl Wolfskamerloop werd vandaag weer georganiseerd door atletiekvereniging Zuidwal. Lopers  kwamen vandaag van heinde en ver naar Huizen om hieraan deel te nemen. De Lidl Wolfskamerloop kent een kabouterloop over 600 m, een jeugdloop over 1,2 en 2,5 km en een loop over 5 en 10 km. Het parcours liep door het prachtige bos- en recreatiegebied van de Wolfskamer en langs de Gooimeerkust in Huizen en Naarden.

Wolfskamerloop voor bedrijven

Er werd natuurlijk eerst goed opgewarmd onder begeleiding van Mark Vonno die dat net zoals bij de nieuwjaarsduik op zijn opzwepende manier doet, de voetjes van de vloer krijgt en iedereen weet te enthousiasmeren en te motiveren. De start/finish was deze editie voor het eerst op het evenemententerrein aan de IJsselmeerstraat achter de skibaan. Het was voor bedrijven mogelijk om als team(s) deel te nemen. De deelnemende teams bestonden uit 4 à 5 lopers, waarvan de 3de loper die over de finish kwam de tijd bepaalde.

Blijf ook op Huizer hoogte
Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter