Winderige Wolfskamerloop

De Wolfskamerloop was weer een groot succes vandaag! Er verschenen zo’n 1050 deelnemers aan de start en er was flink wat publiek aanwezig. Hoewel het overwegend zonnig was, stond er een harde en koude wind. Desondanks was het gezellig druk op en langs het parcours bij dit mooie Huizer sportevenement!

De 10 kilometer is gewonnen door Gayri Hawery met een mooie tijd van 33:44. Samantha de Knijff kwam als eerste vrouw over de streep. Dimitri Scheper was bij de kabouterloop de snelste, Mette Van der Laan was het eerste meisje. Diede Schotsman, Maud de Jong, Thijs Zoon en Mila Jonkvorst zetten de 1,2 en de 2,3 kilometer op hun naam. De 5 kilometer is gewonnen door Justin Lam en Tineke Heuveling. Alle deelnemers hebben hun medaille dubbel en dwars verdiend! Kijk of je op de foto in de webshop staat !

Samantha de Knijff komt als eerste vrouw over de finish bij de 10 km

Warming up voor de kabouters

Smallband Vijos zorgde voor de live muziek

De mannen top 3: Luc Velzeboer (2), Gayri Hawery (1) en Steff Overmars (3)

De dames top 3: Rina Zijgers (2), Samantha de Knijff (1) en Jacoline van der Klip (3)

Wil je volgend jaar meelopen? Hou dan eind juni/begin juli de site van AV Zuidwal in de gaten!

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter