Siersma Wijnadvies viert 12,5 jarig bestaan met wijnproeverij

siersma

Rutger Siersma begon 12,5 jaar geleden met zijn webwinkel Siersma Wijnadvies. De eerste winkel werd geopend naast de Bambi en later verhuisde de zaak naar de prachtige winkel aan de Havenstraat. En nu, 12,5 jaar verder, is Siersma Wijnadvies doorgegroeid tot een serieus wijnbedrijf met drie verschillende webwinkels, een fysieke winkel in Huizen en in Baarn, een horeca-tak en een aandeel in de wijnmakerij van Skaap wijnen in Zuid-Afrika.

siersma wijnadvies


Wijnproeverij op zondag 14 april

Het 12,5 jarig bestaan gaat gevierd worden met een fantastische mooie overzichtsproeverij op zondag 14 april 2019 in De Krachtcentrale. Je kunt dan tussen 14:00 en 17:00 uur een zeer grote selectie van het wijn assortiment proeven en er zullen ook verschillende wijnboeren bij aanwezig zijn.

siersma

Aanmelden

Het is noodzakelijk om je aan te melden voor dit schitterende evenement. Van voorgaande edities weten wij hoe populair deze middagen zijn.
Aanmelden doe je online met het aanmeldformulier. De kosten bedragen €12,50 p.p.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Inge Jansen


Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter