Automobilist rijdt door na ongeval

De politie Huizen is op zoek naar de bestuurder van een grijze Opel Corsa, die omstreeks 20:00 uur betrokken was bij een ongeval op ’t Merk – kruising Viersloot. De automobilist is hierbij doorgereden.
Bij de aanrijding is een fietser aangereden.

Het zou gaan om een drie-deurs model met schade aan de linker buitenspiegel en koplamp. Bent u getuige geweest van dit ongeval, weet u wie de bestuurder is of waar het voertuig staat? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844.

Op dit moment wordt er sporenonderzoek verricht door Team Forensische Opsporing – Verkeersongevallenanalyse.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter