Scooterrijders hard ten val bij ongeval Huizermaatweg

Op de Huizermaatweg heeft rond kwart over acht een ongeval plaatsgevonden. Bij de aanrijding waren een scooterrijder met passagier en een automobilist betrokken. De opzittenden van de scooter kwamen daarbij hard ten val. Beiden zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel en één persoon is meegenomen naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Een voorrangsfout lijkt de oorzaak van het ongeval.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter