De schaatsen uit ’t vet ?

schaatsen huizen ophuizerhoogte

De ijsbaan en veel sloten in Huizen vriezen langzaam verder dicht. Deze week blijft het in ieder geval iedere nacht doorvriezen. Zou het genoeg zijn om de schaatsen uit ’t vet te kunnen halen ? Zondag en maandagnacht wordt het mogelijk zelfs -6 tot -7 graden.

schaatsen huizen ophuizerhoogte
huizen schaatsen ophuizerhoogte

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter