Verbouwing Action begonnen

“Action” bij de Action ! Het rolluik staat open en er wordt gewerkt in oude pand van Scapino. Een goed bericht voor alle Action-fans uit Huizen dus. Medewerkers van een bouwbedrijf zijn gestart met de verbouwing van het winkelpand. Over de verwachte opleverdatum kon men niets vertellen omdat dit inmiddels al een paar keer was uitgesteld.  Er werd gesproken over eind juli, maar aanstaande medewerkers spreken over mogelijk pas januari. Het blijft speculeren maar er is in ieder geval action.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter