TV-opnames voor dramaserie RTL in Huizen

Gisteravond vonden er in Huizen tv-opnames plaats voor het tweede seizoen van “De 12”, een dramaserie van RTL 4. In en bij een woning aan de Dr. Kuyperlaan werden opnames gemaakt met onder andere politieagenten en -wagens.

Spannende tv-serie

“De 12” is een spannende tv-serie die speelt in een fictief dorp. Het eerste seizoen, De 12 van Oldenheim , werd voornamelijk opgenomen in Harmelen, Utrecht. Dit seizoen draaide om een reeks verdwijningen die opgelost moeten worden, en het effect op de kleine leefgemeenschap. Het tweede seizoen zal in het fictieve dorp Schouwendam spelen en is dit najaar te zien op televisie.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter