Gesprongen waterleiding aan de Bestevaer

gesprongen waterleiding Bestevaer

Gisteravond rond half tien is er een waterleiding gesprongen aan de Bestevaer. Het water stroomde met honderden liters tegelijk over de straat en de haven in. Dat was een geluk bij een ongeluk, want als al dat water op straat terecht was gekomen was het probleem nog veel groter geweest.

Appartementen en het restaurant de Haven van Huizen hebben tijdelijk zonder water(druk) gezeten. Rond half één konden de mensen weer gewoon water gebruiken.

gesprongen waterleiding Bestevaer

Het water kwam uit de stoep omhoog zetten. De weg werd meteen afgesloten en de kans is groot dat de ochtendspits hier nog wat hinder van gaat ondervinden. Wellicht dat u nog even moet omrijden. Om half zes waren de heren van de BAM en PWN nog bezig met graafwerkzaamheden, maar was de weg inmiddels wel droog.

gesprongen waterleiding Bestevaer
gesprongen waterleiding Bestevaer
gesprongen waterleiding Bestevaer
gesprongen waterleiding Bestevaer

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

Banner Fortune Coffee 't Gooi

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter