Schrijf je nu in voor de Trappenbergloop!

De voorinschrijving voor de Trappenbergloop is geopend. De loop, die op 3 maart wordt georganiseerd door Atletiekvereniging Zuidwal, loopt door de bossen rondom de Trappenberg. Deze heuvel ligt in het natuurgebied tussen de Nieuwe Bussummerweg en de Crailoseweg.

ophuizerhoogte trappenbergloop huizen

Verschillende lengtes

De Trappenbergloop is 10 km, maar er zijn lopen met andere afstanden, zoals een kabouterloop van 600 meter, jeugdlopen van 1,15 en 2,3 km en een kortere loop van 2,5, 5 of 7,5 km. De start dit jaar is bij de Museumlaan, achter de voormalige Mytylschool De Trappenberg. Er zijn mooie prijzen te winnen, waaronder een geldbedrag voor de eerste drie finishers bij zowel de mannen als de vrouwen.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op de website van de Trappenbergloop of op de flyer die op verschillende locaties in het dorp te vinden is. Voorinschrijven kan tot 26 februari en is voordeliger dan inschrijven op de dag zelf.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Inge Jansen
Tekst: Larisa Landré

kouwer installatietechniek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter