Derby SV Huizen -HSV De Zuidvogels

HUIZEN- Storm en regen waren voorspeld maar zaterdagmiddag was het droog en sfeervol op sportpark de Wolfskamer. Livemuziek, extra spandoeken, vlaggen, vuurwerk en rookbommen waren daarvoor verantwoordelijk. Dat beloofde wat voor de “dorpsderby” tussen HSV De Zuidvogels en SV Huizen.

Maar de wedstrijd was saai en van een bedenkelijk niveau. Beide ploegen speelden heel voorzichtig en waren niet in staat om kansen te creëren. Huizen scoorde nog wel via Olivier Blaauw, maar dit doelpunt werd wegens buitenspel afgekeurd.

Pas in het laatste kwartier viel er wat te beleven en kwamen er wat kansjes. Hoogstaand werd het geen moment. Of het moeten de laatste vijf minuten geweest zijn waarin Huizen scoorde uit een scrimmage, maar dit doelpunt werd resoluut afgekeurd door scheidsrechter Erwin Dam. Dit tot verbazing en groot ongenoegen van alles wat Huizen was.

Eindstand 0-0.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s en tekst: Henk Heijnen

 

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Bert Kos
    8 december 2018 op 22:24

    Als je goed op de hoogte was speelden s.v.Huizen een thuis wedstrijd en geen uitwedstrijd

  • Laat een reactie achter