Onbekende plekjes in Huizen

beek ophuizerhoogte huizenSoms kom je ineens op plekken in Huizen waar je nooit eerder bent geweest. Aan het eind van een doodlopende stuk van de Oud Bussummerweg brengt een fietspad je naar Landgoed De Beek. Vanaf het fietspad heb je zicht op een grote kudde schapen van het Goois Natuurreservaat, de eigenaar van het landgoed. Het landgoed zelf ligt net over de grens in Naarden.

Het gebied van 16 hectare bestaat uit gemengd bos met waterpartijen. Het ligt ten oosten van de Rijksweg A1 en wordt doorsneden door de Oud-Blaricummerweg van Bussum naar Huizen. Leuk om even te wandelen of eens langs te gaan op de fiets.


Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter