De kerststal aan de Kombuis

kerststalHUIZEN – Hij is er weer. De inmiddels traditionele kerststal aan de Kombuis.  Dit jaar voor de 23ste keer alweer. De kerststal wordt jaarlijks steeds druk bezocht door o.a scholen, ouderencentra, kinderdagverblijven etc. Zo hoopt de buurt met alle bezoekers een goede en gezellige tijd te beleven rond de kerstdagen en jaarwisseling.kerststalOok dit jaar zijn de levende dieren weer aanwezig. Er is vanaf 30 november weer hard gewerkt door Paul Schiffers en een trouwe groep van vrijwilligers. Ook de buurtbewoners dragen een steentje bij, door onder meer het schenken van nieuwe kleding. Zo komt rond de kerst iedereen samen. U bent van harte uitgenodigd om de kerststal te bezoeken die dagelijks geopend is van 10:00 tot 22:00.

Paul Shiffers

Paul Schiffers voor de kerststal waar hij zich al 23 jaar voor inzet.

Blijf ook op Huizer hoogte
Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

 

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter