Huizen Schoon actie oude haven

Vanmiddag hebben vrijwilligers van Huizen Schoon weer actie ondernomen om het gebied rond de haven schoon te maken. Om half 1 was er een bijeenkomst in restaurant De Haven van Huizen waar wethouder Marlous Verbeek een welkomstwoord gaf en de waardering van de gemeente uitte. Daarna kreeg de organisatie nieuwe hesjes uitgedeeld namens de gemeente. De Haven van Huizen, tevens sponsor, had daarna nog een mooie verrassing: na elke opruimactie van Huizen Schoon biedt het restaurant een etentje voor vier personen aan!

Schoon Huizen

Na dit gezellige samenkomen was het natuurlijk tijd om de handen uit de mouwen te steken en werd de groep verdeeld over een aantal kleinere groepjes van vijf à zes personen. Na het uitdelen van de nieuwe hesjes, samen met een knijpstok en vuilniszakken, gingen de groepjes op pad. Natuurlijk de Havenstraat, maar ook de Energieweg, IJsbaankade, IJselmeerstraat, een stuk van de Wolfskamer en het Nautsich Kwartier werden opgeruimd. Dankzij deze vrijwilligers wordt Huizen zo weer een stukje mooier!

Wil je meer weten over deze vrijwilligersorganisatie of wil je zelf ook helpen? Via www.huizenschoon.nl kan je alle informatie vinden.

Blijf ook op Huizer hoogte
Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter