Kaarten Theaterroute Huizen in de verkoop

De Theaterroute is in 2019 in de ban van de kaasmakers! Op 26, 27, 28, 29 en 30 maart 2019 kan iedereen weer genieten van de prachtige voorstellingen over Huizen in verhalen, legenden en sagen. Maandag 19 november gaan de kaarten om 12.00 in de verkoop.

Derde editie

De eerste twee edities van de Theaterroute, in 2017 en 2018, waren een groot succes. Alle kaarten waren in een mum van tijd uitverkocht en de reacties van pers en publiek waren juichend.

Bezoekers konden genieten van negen intieme verwonderende en wervelende voorstellingen op prachtige historische locaties in het hart van het pittoreske Huizen. Tientallen zangers, dansers, theatermakers en vertellers zorgden voor een onvergetelijke belevenis!

Kaasmakers

Op 26, 27, 28, 29 en 30 maart 2019 is de nieuwe editie van de Theaterroute te beleven in Huizen. Vijf avonden, met tien voorstellingen per avond.  Dinsdag 26 maart is een try-out avond. Op woensdag 27 maart vindt de feestelijke première plaats.

Na het Melkmeisje en de Visser, staan dit jaar de Kaasmakers in de schijnwerpers. De titel van de editie 2019 is dan ook: “In de ban van de Kaasmakers”.

De voorstellingen zijn allemaal nieuw, maar nog steeds gebaseerd op waargebeurde verhalen, sagen en legenden uit de rijke geschiedenis van het eeuwenoude Huizen. Met dit jaar nog meer voorstellingen, acteurs, vertellers, zangers en dansers. Natuurlijk zijn er ook weer nieuwe, verrassende locaties te bewonderen, maar ook vertrouwde locaties als de Boerderij en de Rookerij zijn weer onderdeel van de Theaterroute.

Huizer Museum

Een locatie die al twee jaar het decor vormt voor een voorstelling  is het Huizer Museum. Dit jaar hebben artistiek leider van de Theaterroute Johan Verheij en museumdirecteur Nienke de Wit die samenwerking bestendigd en uitgebreid. Nienke heeft toegezegd dat het museum van 26 tot en met 30 maart geheel in dienst zal staan van de Theaterroute, oftewel gesloten voor reguliere bezoekers. Daar staat tegenover dat  Johan speciaal voor het museum twee voorstellingen maakt die tegelijkertijd in het museum gespeeld gaan worden. Een unieke samenwerking tussen beeldende kunst en podiumkunsten en een prachtig voorbeeld van de verbinding waar zowel het Huizer Museum als de Theaterroute voor staan.

Kaartverkoop

De Vrienden van de Theaterroute hebben al de mogelijkheid gehad om hun plaatsen te reserveren tijdens de speciale voorverkoop. Al bijna een derde van de kaarten is verkocht! Op 19 november, om 12.00, gaat de kassa open voor het grote publiek, op de website van de producent.

Theaterroute 2017 Haven van Huizen

Theaterroute 2017 Melkmeisje

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Archiefoto’s: Larisa Landré

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter