Huizer Havendag 2018

Het is al gezellig druk in de haven vandaag tijdens de Huizer Havendag. De Havenstraat staat vol met leuke kraampjes en er is een vol programma vandaag met diverse demonstraties en voorstellingen om te bezichtigen.

Om 13.30 start de Haringrace waar 2 grote beeldschermen voor geplaatst zijn, zodat je het vanaf de kade ook kan volgen. Voor de mensen die thuis zitten maakt Rtv-nh live beelden en de race is live te bekijken via de pagina van onze Huizer drone piloot Roy Visser. Klik hier om de race live te volgen.

Kortom de hele dag leuk vermaak vandaag tijdens de Huizer Havendag. Tot 17:00 kunt u terecht voor de Havendag, maar daarmee is de dag nog niet over. Vanavond vanaf 20:00 is er het Midsummernightconcert.  Uiteraard zijn er voldoende voorzieningen voor een hapje en een drankje zodat de bezoekers, nadat ze overdag de Havendag hebben bezocht, de tijd kunnen overbruggen tot het concert. Bezoekers kunnen in geval van slecht weer, het concert volgen onder een grote overkapping bij de Botterwerf.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter