Veteranendag in de Brassershoeve

veteranenIn Huizen worden veteranen jaarlijks in het zonnetje gezet vanwege hun bijdrage aan vrijheid en veiligheid. Dat gebeurt op Veteranendag.  Vandaag was er een feestelijke bijeenkomst in de Brassershoeve. 

Na een muzikaal ontvangst hield loco-burgemeester Janny Bakker het welkomstwoord. ( De burgemeester was helaas verhinderd i.v.m zijn verhuizing naar Huizen). Daarna volgde een presentatie van Kapitein Hans de Herdt over o.a zijn missie in Irak. 

Tijdens deze bijeenkomst konden veteranen elkaar ontmoeten en verhalen uitwisselen. Afsluitend was er een heerlijk Indisch buffet voor iedereen die aanwezig was.

veteranen

Blijf op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter