En zo ziet het er uit ! De nieuwe Action

Nog voor de officiële opening mochten wij in alle vroegte vandaag alvast een kijkje binnen nemen bij de Action. Zaterdag 12 januari is het dan zover, want morgenochtend om negen uur opent het nieuwe filiaal in Huizen dan eindelijk haar deuren. Veel Huizers waren al lang in afwachting.  Hier alvast een eerste binnenkijkje.

Net iets anders

De Action gaat het hier net wat anders doen. Zo zijn de kleuren wat frisser, geen plafondplaten en is Action meer milieubewust door onder andere led verlichting te gebruiken. De paden zijn wat breder opgezet en efficiënter ingedeeld met groepen die beter op elkaar aansluiten.

Laatste loodjes
Vandaag worden de laatste loodjes gelegd, de laatste karren komen binnen en de enkele lege schappen worden nog gevuld en gespiegeld, zodat ze morgen helemaal klaar zijn voor de eerste klanten.

 

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek.

kouwer installatietechniek

 

 

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter