De Gooise Karavaan in aantocht

gooise karavaanVandaag wordt de 28e editie van de Gooise Karavaan gereden. Ruim 70 vrachtwagens zullen weer onder politiebegeleiding door Huizen trekken met aan boord de bewoners van de Amerpoort uit Baarn. Ze starten om 10:30 bij de Amerpoort en komen zo via Eemnes, Laren en Blaricum rond 12:15 Huizen binnen rijden. Rond lunchtijd wordt er een tussenstop voor de pannenkoeken gemaakt bij Coronel Kartracing waar alle vrachtwagens opgesteld zullen staan. Een leuk spektakel om even te gaan kijken. 

Daarna zal er weer toeterend verder worden gereden  richting Bussum. Rond 15:00 uur eindigt de rit en is er door Kiwanis een feest georganiseerd met een heel jazzorkest.
Alle deelnemende Gooise bedrijven en chauffeurs stellen hun vrachtwagens belangeloos ter beschikking voor de rit en kijke er ieder jaar weer naar uit. Wil je de route weten ? Kijk dan hier en kom langs de kant van de weg staan om te zwaaien !

foto’s Barbara Luyendijk  – Gooise Karavaan 2016

Blijf op Huizer hoogte

Wil je ook weten wat er in Huizen gebeurt? Volg ons dan op onze facebookpagina en lees alle berichten over Huizen met de laatste nieuwtjes en leukste foto’s. Zo blijf je altijd op Huizer hoogte.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter