Waar schaatsen in Huizen ?

De vorst houdt al even aan en er wordt op steeds meer plaatsen geschaatst. De ijsbaan bij de Aristoteleslaan wordt al druk bezocht en vanaf morgen kan er geschaatst worden bij SV Huizen. De ijsbaan is daar geopend van 10.00 tot 22.00 uur en is ’s avonds verlicht. Koek en zopie zijn uiteraard te verkrijgen in de kantine van de voetbalvereniging.Weet jij al meer plekken in Huizen waar je kan schaatsen ? Vermeld ze dan in ons Facebookbericht en laten we er met z’n allen een heerlijk winters weekend van maken nu het nog kan !

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier weer nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter