Inschrijving nieuwjaarsduik weer open !

De inschrijving van de Nieuwjaarsduik 2019 gaat weer van start. Vanaf 20:00 uur vanavond is het weer mogelijk om je aan te melden voor dit leuke evenement aan de Zomer…. Winterkade. Ben je de eerste ? dan krijg je ook nog een leuke verrassing van de organisatie.

In 2019 gaat men het feest nog grootser maken en ben je bij de horeca gelegenheden ook van harte welkom. De Zomerkade wordt “De Winterkade”! Een feestelijke start van het nieuwe jaar. Een nieuwjaarsborrel op het strand of in een van de gezellige restaurants of barren. Compleet met muziek, gluhwein, warme chocolademelk, vuurpotten, snert en heel veel meer! Een programma van 13.00 tot 17.00 uur met verschillende activiteiten waarbij we (jullie;-)) om 15.00 uur gezamenlijk het water in gaan!

Duik mee met je vrienden, familie, broers, zussen, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s! Het is een duik voor IEDEREEN! Als je niet wil duiken, kom dan lekker langs voor de gezellige sfeer, de warme dranken en een uitbundige nieuwjaarsborrel.

Kleed, je warm en vooral gezellig uitgedost aan, en duik mee! Let op aanmelden verplicht!

Datum: 1 januari 2019

Duiktijd: Exact 15.00 uur. Let op: het gehele programma loopt vanaf 13.00 uur met relaxed wakker worden en toeleven naar de Huizer Duik.

Het complete programma vind je op de website www.nieuwjaarsduikhuizen.nl

Blijf ook op Huizer hoogte
Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter