Open dag brandweer

open dag

De brandweer houdt weer haar jaarlijkse open dag op zaterdag 9 september aan de kazerne aan de Eemlandweg. Er zullen tal van demonstraties worden gehouden en er is veel te zien en te beleven voor jong en oud. Natuurlijk kunnen de kinderen in een echte brandweer auto kijken en is er binnen ook veel informatie te vinden over o.a  preventie en het werk als brandweervrijwilliger.
Ook de afdeling Forensische Opsporing  van de politie Midden Nederland, welke in het bureau in Huizen gevestigd is,  zal dit jaar aansluiten. Hier kun je onder andere kennismaken met het werk van de forensische rechercheurs en de verkeersongevallenanalyse (VOA).

De binnenplaats van de brandweer en politie is van 10.00 tot 16.00 uur geopend voor publiek.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter